Ansök till 2024

Vill du vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle såväl socialt, ekologiskt och ekonomiskt? Med hjälp av Frixos Insamlingsstiftelse kan fler entreprenörer som vill göra skillnad skapa en bättre värld och förverkliga sina idéer.
1
2
3
4
Address 1(Required)
Address 2
Kön(Required)

Villkor för att ansöka

För att kunna ansöka om ekonomiskt bidrag från Frixos Papadopoulos insamlingsstiftelse, måste villkoren för stiftelsens ändamål och syfte uppfyllas. Stiftelsen är partipolitiskt och religiöst obunden. Affärsverksamheten får vara vinstdrivande.

Vem kan få bidrag?

Är du en driven entreprenör som har en idé du vill förverkliga? En idé som gör något gott för samhället och som bidrar till en godare värld för människan och naturen. Då är du välkommen att ansöka om ekonomiskt bidrag från Frixos Papadopoulos insamlingsstiftelse.

Vi tar gärna emot förslag på personer som ligger inom stiftelsens ändamål för att motverka utanförskap och främja ett hållbart samhälle. Identifiering av möjliga stipendiater sker både genom ansökan samt att vi söker upp personer som har verksamheter inom våra intresseområden.

Ansökan ska vara stiftelsen tillhanda senast den 1 oktober 2023. Den 22 oktober på Frixos Papadopoulos födelsedag kommer vi tillkännage årets stipendiat/stipendiater. Stiftelsen vill ha en personlig återkoppling på hur stiftelsens beviljade medel använts under projektets gång.

Ansökan sker endast via ansökningsformuläret som finns på denna sida

Vem kan få bidrag?

Förbered dig genom att fundera igenom

Fyll i formuläret här på sidan. Läs gärna igenom villkor för ansökan innan du fyller i formuläret